13.10.2017
Шафи купе Борислав! Актуальані ціни на сайті доставка та монтаж безкоштовний!

Шафи купе у місті Борислав!

* Актуальні ціни на сайті доставка та монтаж безкоштовний!

* Тариф "Безтурботний" - для всіх мешканців міста Борислав:

- Доставка до будинку 200 грн..

- Безкоштовний підйом на поверх.

- Безкоштовний монтаж.

****** Якісні шафи від виробника з найкращою пропозицією тільки для Вас ! ******

Замовляй та отримуй найкраще !

Шафи купе м. Борислав

Шафи купе Борислав! Шафи купе в спальню! Якісні шафи купе від виробника!

Шафи - купе у Бориславі завоювали сьогодні особливе визнання у споживачів. Сьогодні можна зустріти шафи-купе в Бориславі практично в кожній квартирі. Ці вироби відрізняються естетичністю і універсальністю. Будучи дуже місткими, шафи-купе не займають багато місця і є відмінним рішенням для квартир з обмеженими габаритами.
Шафа - купе - не тільки красива, але і неймовірно зручні меблі, що володіє незаперечними перевагами перед звичайними модульними шафами.

Шафа-купе в спальню

Вбудовані та корпусні шафи купе Борислав! Детальний розрахунок! Доставка та монтаж!

   В першу чергу до головних достоїнств шаф-купе можна віднести їх компактність і ергономічність. Розсувні двері дозволяють економити простір і дають можливість встановлювати шафу навіть в самих затишних куточках квартири - в арках, нішах, коморах і мансардах.
Для виготовлення шаф-купе виробники застосовують сьогодні широкий спектр матеріалів. Корпуси виробів в основному виробляються з ДСП - це не дорогий, і в той же час надійний матеріал, що відрізняється міцністю і довговічністю. А ось з якими дверима Ви вирішите купити шафу-купе, залежить цілком від вашої фантазії і вашого смаку - можливості дизайну тут практично не обмежені.

Шафи-купе в м. Борислав недорого!

   Великий вибір різних варіантів наповнення - ще одне з значних переваг цих предметів меблів. Взагалі розсувні двері і фурнітура - елементи конструкції, які складають значну частку вартості виробу.

Тому, якщо Ви хочете купити шафу-купе недорого, слід вибирати варіанти зі стандартним наповненням і недорогими фасадами.

    Шафи-купе швидко набрали популярність і стали конкурентами до шаф розпашних. Пов'язано це з їх великою зручністю, які значно полегшують наше життя. Особливо це стосується квартир і будинків з маленькою площею кімнат, де кожен сантиметр на рахунку. Шафи-купе постійно доводять свою зручність і місткість. Економія простору кімнати посилюється якщо шафа-купе виготовлений за Вашим індивідуальним замовленням - така шафа можна виготовити точно за тими розмірами які Вам потрібні.

У нашому каталозі представлений великий асортимент не тільки самих різних шаф-купе, але іншох супутніх меблів.