23.08.2017
Шафи купе Львів! Накращий вибір - якісних меблів у Львові та Львівській області.

     Якісні фабричні меблі з хорошою якістю та за низькими цінами для Вас і вашого дому!

Великий вибір дизайну та можливість виконання індивідуального замовлення по проекту.

     Чому у нас низькі ціни і якісний дизайн!

     Ціни у нашому інтернет - каталозі є актуальними! У нас Ви знайдете низьку ціну та якісні фабричні меблі. Чому низька ? Ні. Не тому що не якісна. А тому, що ціна актуальна за стандарнтний виріб, а не індивідуальний який впливає на багато чинників як : розмір, колір, наповнення, комбінації фасадів із 3 - 4 матеріалів. А якість корпусу та фасадів виконанна спеціалістами  зі стажем понад 15 років, які виготовляють меблі кожного дня!


    Наповнення у шафах купе  у нашому інтернет - магазині у м. Львів є стандартними але є можливість змінити наповнення та фасади (двері шафи купе ) по вашому практичному рішенні та смаку.

Шафи купе Львів! Найкращий вибір - якісних меблів у Львові та Львівській області!


Із яких матеріалів виконуєм шафи купе у м. Львів!

     У нас Ви можете замовити шафи купе із таких матеріалів: ДСП(18 мм.), ДСП(16 мм.), Дзеркало (Срібло), Дзеркало (Бронза), Дзеркало (Графіт), Лакобель (Фабричний), Лакобель, Піскоматування (Основа дзеркальна -малюнок матовий), Піскоматування (Основа матова-малюнок дзеркальний), фотодрук, бевелси і т.д

Розсувна система фабричої шафи купе у інтернет - магазині Шафи купе Львів!

    Профіль для виготовлення фасадів (розсувної системи) використовуєм від польської фабрики Sevroll в яких боковий профіль сучасного стилю ручка Фокус 16. Стандартний колір профілю є срібний матовий (анодований товщиною плівки у 12 мкм.).А також є можливість покраски профілю у нестандартний колір: рожеве золото та олива (шампань). Гарантію виробник Sevroll надає у 20 років.

Гарантія безпечної доставки та якісного монтажу!

    Доставку та монтаж проводимо по Львову спеціально обладнаним автомобілем для перевезення меблів, а монтаж меблів виконують  спеціалісти з досвідом понад 5-10 років.